Начало

Интериорен дизайн, проектиране и реализиране.
Интериорни решения за жилищни и обществени пространства.
ТАРСИС МЕБЕЛ е специализирана в интериорен дизайн на къщи, апартаменти, хотели, офиси, магазини, ресторанти и всичко останало, зададено от Вас.

УСЛУГИ

Ние Ви предлагаме проектиране, изработка, доставка и монтаж на висококачествени мебели от най-различни материали, предлагани на българския и международния пазар. За осигуряването на високо качество и изискванията на нашите клиенти, фабриката ни е оборудвана с високотехнологични машини от водещи италиански и немски производители, както и собствена камера за боядисване.

ПРОЕКТИРАНЕ

За изготвянето на проект е необходима архитектурна подложка или скица, която може да бъде заснета от нас. След запознаването с изискванията на клиента, нашите дизайнери и проектанти изготвят 3D проект, който се коментира и уточнява до най-малките подробности и детайли.

ПРОИЗВОДСТВО

Производството е организирано в технологични линии, съобразени с различните видове дейности, разделени по процеси на обработка: разкрояване, кантиране, друга машинна обработка и боядисване.

ДОСТАВКА И МОНТАЖ

ТАРСИС МЕБЕЛ разполага със собствен транспорт и доставя продукцията си до всички точки в страната. Монтажът се осъществява от специализирани групи под ръководството на главен специалист във време удобно за клиента.

ЗА НАС

TАРСИС МЕБЕЛ е новата търговска марка на БГ МЕБЕЛ КОМПАНИЯ ООД. Като производител на качествена българска мебел, компанията е на пазара от 20 години. Фабриката има строго подчертана индивидуалност, собствен почерк, стил, търговка марка. Изградила си е име през годините като качествен и надежден производител и партньор, който освен в България е известен и в чужбина. Фабриката е различна от другите на пазара с индивидуалните решения, обърнати към личния вкус и изисквания на всеки клиент – от вземането на мерки до монтажа на всяко изделие.

ПАРТНЬОРИТЕ ЗА НАС

 ТАРСИС МЕБЕЛ е специализирана компания за изработка, доставка и монтаж на офис мебели,
които се отличават от сродните им на пазара с качество и финес. Всички поръчки се
изпълняват точно и в определените срокове, за което допринасят професионалните умения –
като се започне от дизайнера до монтажа. Точността на изпълнение и европейското качество
на предлаганите от ТАРСИС МЕБЕЛ услуги, ни дава основание да препоръчаме фирмата като
надежден, точен и коректен партньор.

bulstrad_logo_transparent_resize

 ТАРСИС МЕБЕЛ е дългогодишен партньор на салоните от веригата Stephan. Спечелиха ни с професионалното си и коректно отношение, прецизността в работата и страхотния краен резултат.

Екипът работи в кратки срокове със сложни проекти и предлага чудесно съотношение между цена и качество. При отваряне на всеки следващ салон от марката отново ще заложим на бързото, качествено обслужване, което отговаря на високите ни изисквания.

stephan_logo_transparent_resize

Считаме, че екипът на ТАРСИС МЕБЕЛ е съставен от професионалисти, които държат на своето
име, на своето производство и качество.

Фирмата е един сериозен партньор, на който може да се разчита.

tek_experts_logo_transparent_resize_darker

По време на изпълнение на съвместните ни проекти с ТАРСИС МЕБЕЛ , открихме професионализъм и внимание към детайла, които дълго време търсихме в България. Изключително полезен за нас беше и дългогодишният опит на дружеството, който е помогнал многократно да избегнем грешки и да спестим ненужни разходи.

Ръководният екип е много компетентен и коректен, а изискванията им към качеството на работа, монтаж и срокове са безкомпромисни. Крайният резултат е впечатляващ – оборудването ни, което е сложно и винаги с много модерни и дори екстравагантни решения, е финиширано на европейско ниво. Доверяваме се, без колебание, на ТАРСИС МЕБЕЛ за всеки наш следващ проект. Препоръчвали сме ги многократно на наши партньори, контрагенти и близки. .

aquamarine_logo_transparent_resize_darker

ТАРСИС МЕБЕЛ предлага прекрасното съотношение качество-цена.
Препоръчваме фирмата като надежден и отговорен партньор, с когото възнамеряваме да работим и занапред.

oasis_logo_transparent_resize_darker

Бихме искали да препоръчаме фирмаТАРСИС МЕБЕЛ , като производител на високо качествени мебели. Изключително очаровани останахме от доброто настроение и профезионализмът на екипа.
В началото на поръчката ни бяхме насочени към материали, с които да оптимизираме офертата, а същевременно да получим по-добро качесто и устойчивост. Отнесоха се сериозно към поставения от нас срок. Крайният резултат беше повече от задоволителен. Това са причините, поради които отново бихме избрали Тарсис мебел за наш партньор..

rila_logo_transparent_resize_darker

КОНТАКТИ

Адрес:
София, Люлин
кв. Модерно предградие, 3-та част
ул. 705, №1

Телефони:
офис – 02/925 02 71
производствена база – 02/488 17 08
мобилен – 0889 816 800, 0888 98 44 82

E-mail:
m.dimitrova@tarsismebel.com